Προφίλ

Το PC-Center (Personal Computer Center) έκανε την εμφάνιση του στην αγορά της Τήνου τον Μάιο του 2007.

Η δημιουργία του κύριο στόχο έχει την προσφορά  προϊόντων  και υπηρεσιών  υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας.

Τρεις μήνες μετά και με κύρια κριτήρια το πάθος μας για τη τεχνολογία, το σεβασμό μας και την αγάπη μας για τη δουλειά μας, τη σφαιρική γνώση μας για τον κόσμο τον υπολογιστών και τη θέλησή μας να μεταδώσουμε τις γνώσεις σε όλους όσους επιθυμούν τα τις δεχτούν, μας οδήγησε στη δημιουργία του 1ου υποκαταστήματός μας, το PC-Learn.

Το Κέντρο Ελευθέρων Σπουδών PC-Learn είναι Πιστοποιημένο Εξεταστικό Κέντρο ECDL1611 & KeyCERT458.

Οι υπηρεσίες μας, Εκμάθηση & Πιστοποίηση Γνώσεων στους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές για όλες τις ηλικίες, σε παιδιά και μεγάλους, αρχάριους και έμπειρους, προσωπικό επιχειρήσεων. Επίσης αναλαμβάνουμε την οργάνωση εκπαιδευτικών σεμιναρίων και ειδικών τμημάτων για απόκτηση πτυχίου για τον Α.Σ.Ε.Π.

To Σεπτέμβριο του 2010, το PC-Learn επεκτείνεται και σε συνδυασμό με το PC-Center εγκαινιάζουμε το 2ο υποκατάστημά μας στον Πύργο Τήνου.

Κάθε άνθρωπος όσο μακριά και αν βρίσκεται από μία πόλη έχει δικαίωμα στη γνώση.

Δίνουμε λοιπόν την ευκαιρία στους κατοίκους του Πύργου αλλά και των γειτονικών χωριών, να μάθουν να χειρίζονται ηλεκτρονικούς υπολογιστές και να πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους, εφόσον επιθυμούν, δίνοντας τις προβλεπόμενες αναγνωρισμένες από το κράτος εξετάσεις. 

Στο PC-Learn & PC-Center Point θα βρείτε λοιπόν υπηρεσίες εκμάθησης & πιστοποίησης στους Η/Υ προϊόντα πληροφορικής και υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης στο χώρο του καταστήματος αλλά και στο χώρο σας.

Κύριο μέλημα μας ο πελάτης…

  • Τα προϊόντα και υπηρεσίες μας προσαρμόζονται στις δικές σας ανάγκες.
  • Σεβόμαστε το πελάτη από τη πρώτη στιγμή.
  • Χτίζουμε Η/Υ στα μέτρα του.
  • Είμαστε πάντα δίπλα του παρέχοντας Τεχνική Υποστήριξη όπου και αν βρίσκεται, διαρκή δυνατότητα αναβάθμισης, εκπαίδευση και πιστοποίηση γνώσεων σε όλα τα επίπεδα.
  • Ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών πληροφορικής για καθένα από εσάς ξεχωριστά.
για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ή τηλεφωνικά στο 2283022212 2283300467
click here to find out more fake rolex.explanation https://replica-watches.club.great site replica watch.New replica watch.straight from the source replicafalsa.es.company website fake watches.like this gurjanplywoodindustry.com.Most popular replica richard mille.With Free Shipping https://www.tremontwatches.com/.Swiss https://www.watchesw.com/.90% off https://www.jobswatches.com.useful content best replica watches.find this https://www.financialwatches.com/.Copy https://www.healthbreitling.com.cheap price tag heuer replica.Free shipping tag heuer monaco replica.visit site fake richard mille.find the best swiss replica watches 1:1.Find Out More https://www.sportsbellross.com/.my sources breitling replica.